הגורמים המהותיים ביותר להישרדות עסקים קטנים ובינוניים בשנותיהם הראשונות הם (בסדר חשיבות יורד) שיווק, גורמי פיננסיים,ניהול ויכולות אישיות ומיקצועיות וניסיון של בעל העסק. גורם משקל יחסי בהסבר ההישרדות של העסק שיווק 24% גורמים פיננסייים 20% ניהול ויכולות אישיות 17% ...
כ-70% מהעסקים הקטנים והבינוניים בישראל מצליחים לשרוד בשנה הראשונה לפעילותם. בסוף השנה החמישית רק 30% מהעסקים הנ"ל שורדים. טווח החיים של העסק עסקים קטנים ובינוניים כלל העסקים ללא התייחסות לגודל העסק הישרדות בשנה הראשונה 71% 86% הישרדות בשנתיים הראשונות 58% 74% הישרדות בש...
25% פעלו באזור ת"א, 21% פעלו באזור חיפה הקריות והגליל המערבי ו-13% באזור השרון וצפון מישור החוף. אזור נתח מתוך העסקים שלא שרדו נתח מתוך העסקים ששרדו תל אביב והמרכז 25% 30% חיפה,קריות,גליל מערבי 21% 16% השרון,צפון מישור החוף 13% 15% השפלה ודרום מישור ה...
1 - 3 of ( 3 ) records